Digital Enterprise alkalmazások használati szabályzata

A MARKET PLACE egy ingyenes virtuális piactér, ahol adott településen működő vállalkozások kínálhatják termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint bárki kereshet ezen vállalkozások között. Az a vállalkozás, aki feltölti adatait a rendszerbe, a regisztrációval automatikusan elfogadja, hogy ezen adatait bárki láthatja, aki ellátogat az oldalra és a keresési szolgáltatást igénybe veszi. A GDPR szabályok értelmében minden regisztrált vállalkozás módosíthatja és törölheti a saját adatait. A regisztráció során nem kérünk be kötelező adatokat, de az email cím (és az ahhoz megadott jelszó) szükséges az azonosításhoz, de ez szintén a GDPR szabályok értelmében még nem minősül személyes adatnak. A további adatok már igen (cím, telefonszám, facebook profil stb), de ezeket nem kötelező megadni.
Mivel a regisztráció ingyenes és automatikus, a feltöltött adatok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A feltöltött adatok tartalmát nem vizsgáljuk és valóság tartalmát nem áll módunkban ellenőrizni Amennyiben bárki valótlan, sértő vagy illegális tartalmat észlel, írjon email-t az info@digenter.com címre vagy küldjön üzenetet a Kapcsolatok menü segítségével.

Adatvédelmi Szabályzat

A KATA, FOOD és TARSHAZ alkalmazások üzleti fizetős alkalmazások. Ezekhez van lehetőség regisztráció nélküli, ingyenes kipróbálásra. Ezzel a lehetőséggel meg lehet nézni, hogy működik, milyen adatokat tárol az alkalmazás, hogyan lehet vele dolgozni, milyen a felhasználói felület. Kilépés után nem lehet visszalépni, újra a kipróbálás funkciót kell elindítani. A kipróbálás funkcióval felvitt adatok minden nap végén törölődnek a rendszerből, és ez a lehetőség csak korlátozott hozzáférést engedélyez (törzsadatokat például nem lehet sem módosítani sem törölni). Regisztráció esetén aki új felhasználóként regisztrál, az automatikusan a DEMO adatbázisba kerül bele, azt használhatja belépés után már több jogosultsággal, mint egy kipróbálás során. Amennyiben önálló saját adatbázist szeretne, akkor úgynevezett Credit-et kell vásárolnia, amelynek segítségével adunk Önnek majd saját adatbázist.