Digital Enterprise alkalmazások használati szabályzata

A MARKET PLACE egy ingyenes virtuális piactér, ahol adott településen működő vállalkozások kínálhatják termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint bárki kereshet ezen vállalkozások között. Az a vállalkozás, aki feltölti adatait a rendszerbe, a regisztrációval automatikusan elfogadja, hogy ezen adatait bárki láthatja, aki ellátogat az oldalra és a keresési szolgáltatást igénybe veszi. A GDPR szabályok értelmében minden regisztrált vállalkozás módosíthatja és törölheti a saját adatait. A regisztráció során nem kérünk be kötelező adatokat, de az email cím (és az ahhoz megadott jelszó) szükséges az azonosításhoz, de ez szintén a GDPR szabályok értelmében még nem minősül személyes adatnak. A további adatok már igen (cím, telefonszám, facebook profil stb), de ezeket nem kötelező megadni.
Mivel a regisztráció ingyenes és automatikus, a feltöltött adatok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A feltöltött adatok tartalmát nem vizsgáljuk és valóság tartalmát nem áll módunkban ellenőrizni Amennyiben bárki valótlan, sértő vagy illegális tartalmat észlel, írjon email-t az info@digenter.com címre vagy küldjön üzenetet a Kapcsolatok menü segítségével.

Adatvédelmi Szabályzat

A KATA, ORGAN és TARSHAZ alkalmazások üzleti fizetős alkalmazások. Ezekhez van lehetőség regisztráció nélküli, ingyenes kipróbálásra. Ezzel a lehetőséggel meg lehet nézni, hogy működik, milyen adatokat tárol az alkalmazás, hogyan lehet vele dolgozni, milyen a felhasználói felület. Kilépés után nem lehet visszalépni, újra a kipróbálás funkciót kell elindítani. A kipróbálás funkcióval felvitt adatok minden nap végén törölődnek a rendszerből, és ez a lehetőség csak korlátozott hozzáférést engedélyez (törzsadatokat például nem lehet sem módosítani sem törölni). Regisztráció esetén aki új felhasználóként regisztrál, az automatikusan a DEMO adatbázisba kerül bele, azt használhatja belépés után már több jogosultsággal, mint egy kipróbálás során. Amennyiben önálló saját adatbázist szeretne, akkor úgynevezett Credit-et kell vásárolnia, amelynek segítségével adunk Önnek majd saját adatbázist. Amennyiben előfizet, az alap használati díjon kívül alkalmazásonként eltérő díjcsomagot is választhat, attól függően, hogy milyen bővebb szolgáltatásokat szeretne igénybe venni.

Díjcsomagok