Bővebb információk


ORGAN alkalmazás

Az alkalmazás kereskedelmi vállalkozásoknak hasznos logisztikai, számlázó és pénzügyi nyilvántartást tartalmaz, ezen kívül projekt alapon dolgozó cégek menedzselésére is alkalmas. Egyszerűsített, mobil eszközre optimalizált értékesítési felülettel is rendelkezik, amelyből az elkészült számlát azonnal el is küldheti emailben. Ha szeretne kedvezményesen előfizetni, kérem adja meg az adatait az alul lévő űrlapon, aminek alapján kollégánk felkeresi és egyedi ajánlatot tesz. Az első 10 előfizető extra kedvezményt kap! Űrlap kitöltése


Az alkalmazás néhány fontos funkciója:

 • assignment_ind  Partnerek adatainak nyilvántartása
 • Név, cím, adószám, elérhetőségek, kedvezmény nyilvántartási lehetősége. Az adatokat egy táblázatban, PDF formátumú nyomtathatósággal kinyerheti. Minden partnerhez tetszőleges megjegyzést is írhat, valamint dokumentumokat tölthet fel (pl. szerződések, képek stb.)

 • toc  Cikkek adatainak nyilvántartása
 • Megnevezés, cikkszám, VTSZ/SZJ, vonalkód, mennyiségi egység, egységár és ÁFA kulcs nyilvántartási lehetősége. Az adatokat tervezhető tartalmú listában, táblázatban, PDF formátumú nyomtathatósággal kinyerheti. Minden cikkhez tetszőleges megjegyzést is írhat, valamint dokumentumokat tölthet fel (pl. termékleírás, képek stb.)

 • all_inclusive  Logisztika
 • Egy fejlett készletkeszelő és áruforgalom menedzselő modul, amely tetszőleges számú raktárat, tetszőlegesen összeállítáható árképzést tartalmaz. Lehetőség van sarzsos cikkek és egyedi gyári számos készletének kezelésére, helykódos raktár kezelésére, automatikus szállítói rendelések összeállítására is. Összeköthető a cég WEB áruházával is.

 • all_inclusive  Számlázás
 • Az alkalmazással lehetőség van a jogszabályoknak megfelelő számlát kiállítani, kinyomtatni és elküldeni email-ben. Mobil eszközről az erre optimalizált egyszerűsített felületről még könnyebben lehet készíteni. Lehetőség van a kézi számlákat is felvinni az adatbázisba elkülönített azonosítókkal ellátva. A számlázó funkció adószám ellenőrzést is végez a NAV On-Line rendszer oldaláról ha szükséges, és oda be is küldi a számlát. A számlázásban kérhetünk egy listát a számlákról, valamint egy éves számlaösszesítőt is. Ha szükséges, adatokat is szolgáltat a NAV ellenőrzés számára az előírt módon. Az elkészített számlákat a rendszer archiválja is.

 • attach_money  Pénzügyi nyilvántartás és kimutatások
 • A funkció a banki és készpénzes forgalmat képes lekezelni, ezekről nyilvántartást vezetni. A készpénzes számlákhoz szükség esetén pénztárbizonylat is nyomtatható. Egy pénzügyi tételhez tetszőleges megjegyzést is írhat, valamint dokumentumokat tölthet fel (pl. szerződések, képek stb.)

 • trending_up  Projekt kezelés
 • Projekt menedzsment funkció, amely lehetővé tesz tetszőleges számú projekt kezelését, azok feladatokra bontását, tetszőleges számú résztvevőt lehet hozzárendelni a projekthez és a feladatokhoz, azokhoz határidőket rendelni, haladást állítani. Minden feladathoz tetszőleges dokumentum tölthető fel. A funkció képes automatikusan figyelni a határidőkre, a közelgő határidőkről automatikusan figyelmeztetni a feladatok felelőseit. A feladatokban látható egy idővonalas diagram is.