Részletes magyarázat


Kereseksearch

Ingyenes virtuális piactér, helyi termelők, szolgáltatók kínálatában kereshetünk helyérzékeny szenzitív keresővel. A keresés kulcsszavak szerint történik, a kereső mezőbe beírt szavak alapján felkínálja a rendszer az elérhető keresőszavakat. Akkor is megtalálja, ha a kínáló által feltöltött kulcsszavak tartalmában valahol előfordul a kereső szó. Az alapértelmezésben felajánlott település a bejelentkező hely adataiból kerül a település mezőbe, de azt módosítani lehet. A keresés indítása után a kulcsszavaknak megfelelő termék vagy szolgáltatás ajánlót mutatja meg a rendszer soronként. Lehet választani másik települést is, illetve ha nincs találat, akkor a meg lehet keresni, hol van legközelebb, illetve 10, 20, 30 és 50 km-es körzetben. Amennyiben a rendszer talált a keresési feltételeknek megfelelő kínálatot, akkor a telefon ikonra kattintva hívás kezdeményezhető, az email ikonra email küldhető, illetve a navigációs ikonra kattintva pedig megmutatja, hogy juthat el a jelenlegi pozíciótól a kívánt helyre az útvonaltervező segítségével.

Kínálokattach_money

  • Kattintson a főoldalon a Market oszlop képére DigEnter MARKET alkalmazás majd utána kattintson a attach_money            képre, vagy a főoldalon a Market oszlop alján található kicsi attach_money            képre.
  • Adja meg email címét, majd kattintson ki a mezőből.. Amennyiben Ön már regisztrált felhasználó, akkor adja meg jelszavát és nyomja meg a Belépek gombot (csak ez lesz aktív). Ha még nem regisztrált felhasználó, akkor nyomja meg az Email Ellenőrző kód kérése gombot (csak ez lesz aktív), amiután kapni fog egy emailt, amelyben egy négyjegyű ellenőrző kódot talál. Ezt írja be az Email ellenőrző kód mezőbe, és töltse ki a regisztrációs adatokat, amelyek kitöltéséhez is látni fog segítséget. Ebbek végeztével nyomja meg a Regisztráció gombot (csak ez lesz aktív).
  • A regisztráció elfogadásával a rendszer be is lépteti Önt (ez abból látszik, hogy a jobb felső sarokban kiírja az Ön nevét, és mellette látható lesz a kilépés gomb) a profil adatait tartalmazó oldalra, ahol megadhatja, hogy milyen termékeket és szolgáltatásokat kínál, illetve módosíthatja a profil adatait.
  • A profil adatok oldala oldal négy részre van osztva. Az első részben az Ön azonosító adatait láthatja, ahol azokat módosíthatja (kivéve az email címét). A jelszó csak akkor módosul, ha a mellette lévő jelölőnégyzetet is bekattintotta (Megváltoztatom), a többi adat pedig akkor, ha eltér a tárolt tartalomtól. Megadhatja azt is, hogy az e-mail címét, a telefonszámát vagy a címét el szeretné-e rejteni a találatok között megmutatott adatokban. Ha bármelyiket elrejtené, akkor kattintson "A profil lapon látszik..." kezdetű sor melletti körbe. Ha megjelenik a pipa és elmenti az adatokat, akkor az kívánt adat nem fog látszódni sem a profil lapon sem a keresési találatok között. A Kulcsszavak oszlopban megadhat legfeljebb 5 db kulcsszót, amelyre kereshetnek azok, akik szeretnének olyan termékeket vagy szolgáltatásokat igénybe venni, amelyet Ön kínál. A kulcsszavak lehetőleg legyenek célratörőek és minél pontosabbak, hogy könnyen rátaláljanak Önre. Például ha Ön autószereléssel foglalkozik, akkor megfelelő kulcsszó lehet az Autószerelés vagy Autószerelő vagy Gépkocsik A kulcsszó lehetőleg ne tartalmazzon szóközt, vesszőt, kettőspontot és egyéb speciális karaktert, mert akkor nehezebben találják meg a keresésben. Kivétel lehet az, amikor kereséskor a kereső is meg kell hogy adja azzal a karakterrel vagy szóközzel együtt is, például ha Ön kizárólag piros tojások értékesítésével foglalkozik, akkor a kulcsszó lehet az, hogy piros tojás egy kulcsszó mezőben szóközzel elválasztva, hiszen így fogják keresni. Viszont aki beírja, hogy tojás a keresőbe, akkor is meg fogja találni a kereső és felkínálja majd a találatok között. Ha nem ad meg legalább egy kulcsszót, akkor Önt nem fogják megtalálni. A Termékek és szolgáltatások oszlopban megadhat legfeljebb 5 terméket vagy szolgáltatást, és egy irányárat is (nem kötelező), amelyeket ha Önt megtalálják, akkor megtekintheti a kereső felhasználó. Ugyanez igaz a Elérhetőség időpontok, nyitvatartás oszlopra, amelyet szintén nem kötelező megadni, de hasznos tájékoztatás azoknak, akik Önt keresni fogják, ha megtalálták.