Bővebb információk


KATA alkalmazás

Az alkalmazás KATA-s vagy más adózású egyéni vállalkozóknak hasznos számlázó és pénzügyi nyilvántartást tartalmaz. Egyszerűsített, mobil eszközre optimalizált számlázó felülettel is rendelkezik, amelyből az elkészült számlát azonnal el is küldheti emailben.


Az alkalmazás az alábbi funkciókat tartalmazza:

  • assignment_ind  Partnerek adatainak nyilvántartása
  • Név, cím, adószám, elérhetőségek, kedvezmény nyilvántartási lehetősége. Az adatokat egy táblázatban, PDF formátumú nyomtathatósággal kinyerheti. Minden partnerhez tetszőleges megjegyzést is írhat, valamint dokumentumokat tölthet fel (pl. szerződések, képek stb.)

  • toc  Cikkek adatainak nyilvántartása
  • Megnevezés, cikkszám, VTSZ/SZJ, vonalkód, mennyiségi egység, egységár és ÁFA kulcs nyilvántartási lehetősége. Az adatokat tervezhető tartalmú listában, táblázatban, PDF formátumú nyomtathatósággal kinyerheti. Minden cikkhez tetszőleges megjegyzést is írhat, valamint dokumentumokat tölthet fel (pl. termékleírás, képek stb.)

  • all_inclusive  Számlázás
  • Az alkalmazással lehetőség van a jogszabályoknak megfelelő számlát kiállítani, kinyomtatni és elküldeni email-ben. Mobil eszközről az erre optimalizált egyszerűsített felületről még könnyebben lehet készíteni. Lehetőség van a kézi számlákat is felvinni az adatbázisba elkülönített azonosítókkal ellátva. A számlázó funkció adószám ellenőrzést is végez a NAV On-Line rendszer oldaláról ha szükséges, és oda be is küldi a számlát. A számlázásban kérhetünk egy listát a számlákról, valamint egy éves számlaösszesítőt is. Ha szükséges, adatokat is szolgáltat a NAV ellenőrzés számára az előírt módon. Az elkészített számlákat a rendszer archiválja is.

  • attach_money  Pénzügyi nyilvántartás és kimutatások
  • A funkció a banki és készpénzes forgalmat képes lekezelni, ezekről nyilvántartást vezetni. A készpénzes számlákhoz szükség esetén pénztárbizonylat is nyomtatható. Egy pénzügyi tételhez tetszőleges megjegyzést is írhat, valamint dokumentumokat tölthet fel (pl. szerződések, képek stb.)

  • trending_up  Projekt kezelés
  • Egyszerű projekt menedzsment funkció, amely lehetővé tesz tetszőleges számú projekt kezelését, azok feladatokra bontását, tetszőleges számú résztvevőt lehet hozzárendelni a projekthez és a feladatokhoz, azokhoz határidőket rendelni, haladást állítani. Minden feladathoz tetszőleges dokumentum tölthető fel. A funkció képes automatikusan figyelni a határidőkre, a közelgő határidőkről automatikusan figyelmeztetni a feladatok felelőseit. A feladatokban látható egy idővonalas diagram is.