Új fejlesztések

3 új fejlesztést hajtottunk végre a KATA és ORGAN alkalmazásokban. Ezek az alábbiak:

  • request_quote done_outline  Automatikus számlázás
  • Ez egy olyan lehetőség, amelynek segítségével az időszakonként azonos tartalmú számlákat lehet tetszőleges számú vevőknek elküldeni. A számla sablon funkcióval minden olyan adatot be lehet vinni, amely egy számla elkészítéséhez szükséges. Amennyiben beállítunk egy gyakorisági időszakot, például havit, akkor a rendszer háttér feldolgozó programja, amely minden nap éjjel lefut, ellenőrzi, hogy van-e olyan sablon, amelyből számlát kell kiállítani az adott hónap adott napján. Ha igen, akkor ezt automatikusan, emberi beavatkozás nélkül elkészíti, elkészíti a PDF formátumú számlaképet, archiválja, elküldi a vevőnek emailben mellékelve, valamint a számlát beküldi a NAV On-Line rendszerbe is.

  • update  Lejárt számlák figyelése és erről automatikus értesítés vevő felé
  • Ebben a funkcióban azon számlákat ellenőrzi a rendszer, amely adott napon túl már lejárt. Ebben az esetben automatikusan küld egy figyelmeztető email, amelyben barátságos üzenettel és a számla adatainak ismertetésével felhívja a vevő figyelmét.

  • transfer_within_a_station  Hozzáférés biztosítása az Ön partnerének az őt érintő információkról
  • Ez egy olyan lehetőség, amelynek segítségével bármely partnerünk megtekintheti a rá vonatkozó pénzügyi információkat. Jelenleg egy funkció érhető el, az ő részére kiálított számlák adatait tekintheti meg. A partner űrlapon a hozzáférések funkcióval a rendszer automatikusan tud generáálni a partner részére egy belépési azonosítót és egy jelszót, és ezt elküldi a partnernek emailben, a belépési útvonallal együtt.