Új fejlesztések

6 új fejlesztést hajtottunk végre a KATA és ORGAN alkalmazásokban, új alkalmazást fejlesztettünk ki MAG néven, valamint új innovatív szolgáltatásokat indítottunk el. Ezek az alábbiak:

  • update  Integrált WEB áruházi rendszer
  • Ez az új fejlesztés egy modern technológiával készült WEB áruház, reszponzív kóddal elkészítve (minden eszközön jól működik, mobilokon is optimailzált módban). A WEB áruház minden eleme állítható, a felhasználó számára testreszabható. Összekötöttük a DigEnter ORGAN alkalmazással, amelyben a teljes lohisztikai, számlázási és pénzügyi feladatokat lekezelheti. Megtekintheti a DEMO-ját és ki is próbálhatja itt: TESZT WEB áruház

  • request_quote done_outline  Automatikus számlázás
  • Ez egy olyan lehetőség, amelynek segítségével az időszakonként azonos tartalmú számlákat lehet tetszőleges számú vevőknek elküldeni. A számla sablon funkcióval minden olyan adatot be lehet vinni, amely egy számla elkészítéséhez szükséges. Amennyiben beállítunk egy gyakorisági időszakot, például havit, akkor a rendszer háttér feldolgozó programja, amely minden nap éjjel lefut, ellenőrzi, hogy van-e olyan sablon, amelyből számlát kell kiállítani az adott hónap adott napján. Ha igen, akkor ezt automatikusan, emberi beavatkozás nélkül elkészíti, elkészíti a PDF formátumú számlaképet, archiválja, elküldi a vevőnek emailben mellékelve, valamint a számlát beküldi a NAV On-Line rendszerbe is.

  • update  Lejárt számlák figyelése és erről automatikus értesítés vevő felé
  • Ebben a funkcióban azon számlákat ellenőrzi a rendszer, amely adott napon túl már lejárt. Ebben az esetben automatikusan küld egy figyelmeztető email, amelyben barátságos üzenettel és a számla adatainak ismertetésével felhívja a vevő figyelmét.

  • transfer_within_a_station  Hozzáférés biztosítása az Ön partnerének az őt érintő információkról
  • Ez egy olyan lehetőség, amelynek segítségével bármely partnerünk megtekintheti a rá vonatkozó pénzügyi információkat. Jelenleg egy funkció érhető el, az ő részére kiálított számlák adatait tekintheti meg. A partner űrlapon a hozzáférések funkcióval a rendszer automatikusan tud generáálni a partner részére egy belépési azonosítót és egy jelszót, és ezt elküldi a partnernek emailben, a belépési útvonallal együtt.

  • transfer_within_a_station  Bejövő számlák importálása a NAV On-Line rendszerből
  • Ez egy olyan lehetőség, amelynek segítségével bármely partnerünk a hozzá beérkező számlákat lekérdezheti a NAV On-Line rendszeréből. Ezek a számlák be is rakhatóak a bejövő számlák közé az importálás funkcióval.

  • transfer_within_a_station  MAG és ORGAN alkalmazás kapcsolódása
  • Ez egy olyan lehetőség, amelynek segítségével bármely MAG partnerünk azon beszállítójával, aki ORGAN alkalmazást használ, közvetlenül összekötheti az adatbázisát. Az ORGAN alkalmazásból a készletek alapján automatikusan felkínálhatja a következő valószínű rendelését, illetve a MAG alkalmazásból is lehet automatikus szállítói rendelést készíteni, ami bekerül az ORGAN alkalmazásba, külön WEBSHOP, telefon vagy email használata nélkül.

  • transfer_within_a_station  Ügyfélszolgálat és digitális asszisztens készítése
  • Cégünk több új szolgáltatást kínál ügyfeleinknek és leendő partnereinknek az ügyfél kapcsolatok kezelése és asszisztencia, tájékoztatás megerősítése, modernizálása terén. Ezek például a ChatBot, amely egy automatikus tájékoztató rendszer, amelyet a cég facebook oldalához vagy web oldalához lehet kötni. Ezenkívül az élő emberhez hasonló digitális asszisztenst is tudunk létrehozni és WEB oldalba integrálni. Lehetőség van még szöveges információt feldolgozni és hanggá alakítani, majd ezt a létrehozott hang file-t WEB oldalba vagy prezentációba integrálni, abból bemutató video-t készíteni. Legújabb szolgáltatásunk pedig szervezetek számára a saját közösségi platform igénybevétele új, nagy teljesítményű szerverünkön. Az alábbi gombokra kattintva tekinthet meg példákat.

   ChatBot  Digitális asszisztens  Közösségi platform